Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

THEMA-KEUKENS

AANDACHT VOOR DETAILS IN JOUW IDEALE KEUKEN

Thuis komen we het liefst bij van de drukte van alledag. Dat doen we met onze eigen rituelen, zeker rond etenstijd, wanneer alles en iedereen samenkomt in de keuken. De typische woonkeuken is het kloppend hart van het gezinsleven, waar wordt gekookt, gedeeld en gegeten. In andere huishoudens moet de keuken bovenal functioneel zijn en voldoen aan heel specifieke en persoonlijke woonwensen.

KELLER

Voor de meeste mensen staat praktisch gebruiksgemak helemaal bovenaan de wensenlijst. Toch zijn ook de sfeer en het gevoel van je keuken belangrijk. De huiselijke keuken is een vertrouwde plek waar ruimte en tijd is voor familie, traditie en verbinding. Wellicht ziet jouw droomkeuken er heel anders uit, futuristisch, minimalistisch, en voorzien van het summum in kooktechniek. Om de keuken te creëren die bij jouw leven past, kun je van start gaan met een lijst van alle eisen en wensen. De keuken is de plek in huis waar het meeste gebeurt en waar ook de meeste techniek bijeenkomt. Van de planning tot de uitvoering vraagt de keuken daarom aandacht voor details.

Een nieuwe keuken is een hele investering en moet met zorg worden samengesteld om vele jaren te voldoen aan al je woonwensen. Dat gebeurt niet bij toeval, of het nu om nieuwbouw of vervanging van je oude keuken gaat. Bij Raab Karcher staan veel kennis en ervaring tot je beschikking. Maak er volop gebruik van, want er zijn veel verschillen en opties in keukenland. Jouw keuzes beginnen natuurlijk gewoon bij jouw eigen stijl en persoonlijke smaak: vind je strak design aantrekkelijk, of hou je juist van rustiek en landelijk? Na deze eerste schifting wordt het aanbod al een stuk overzichtelijker. Nu kun je gericht zoeken en selecteren met jouw criteria voor materialen, kleuren, uitrusting en gebruiksgemak.

Video afspelen

ERKALINEA

KLEUR IN JE KEUKENKAST

Het brede assortiment van Erkalinea is behoorlijk uitgebreid. Nieuwe fronten in twee houtdecors met een lichte kastanjekleur laten zich goed combineren met vele uni-kleuren. Matte keukens zijn in opkomst, en daarom zijn er nieuwe ultramat gelakte fronten in wit-, grijs- en zwarttinten tot een staalgeborstelde goudkleur. De kleuren donkergroen, karmijnrood en stratusgrijs zijn toegevoegd aan de vlakke fronten in dikfineer. De keukenkast zelf, het corpus in keukenjargon, is gewoonlijk uitgevoerd in wit, maar bij Erkalinea nu ook verkrijgbaar in stratusgrijs, champagne en antraciet. Er is een duidelijke trend zichtbaar naar dunne werkbladen van slechts 10, 12 of 20 mm. Dat verandert ook de ergonomie van de keuken, want we willen allemaal een praktische werkhoogte.

De onderkasten van Classicline (704 mm) en Proline 128 (768 mm) worden aangevuld met Proline 128+ (832 mm), die bijna vanzelfsprekend ook meer opbergruimte onder het werkblad biedt. De keuken oogt daarnaast groter door een lagere plint. De mogelijkheid om je keukenblad hogerop te brengen is er niet alleen in de Proline-varianten met greep, maar ook in de greeploze X-line en Y-line keukens.

DE KEUKEN IS DE PLEK IN HUIS WAAR HET MEESTE GEBEURT EN DE MEESTE TECHNIEK BIJEENKOMT

SCANDINAVISCHE KEUKENTREND

Ontstaan in de jaren ’30 en nog steeds actueel is Scandinavisch design. Deze minimalistische woonstijl, waarin ruimte en licht centraal staan, laat zich met Keller ook in je keuken prima doorvoeren. Omdat het hoge noorden periodes kent met weinig zonlicht, zien we in deze woonstijl voornamelijk lichte kleuren terug. Wit is de basis, en om de keuken contrast te geven zijn pastelkleuren zoals zachtroze, lichtblauw of surfgroen leuke details. Een zwart accent kan ook, en met strakke keukenfronten behoud je het kenmerkende minimalisme. 

Video afspelen

KELLER

Accessoires van natuurlijke materialen als hout, leer en textiel maken jouw eigen Scandinavische keuken helemaal af. Keller biedt met Northern Nature een moderne keuken die naadloos in de trend past. Met een strak, wit design is een rustige basis gecreëerd, en de mooie Scandinavische look komt van typische details als het lichthouten tafelblad en de muur in pastelgroen. Het assortiment is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om een persoonlijke droomkeuken te realiseren. Moderne inbouwgadgets, zoals een draadloze telefoonoplader, maken je keuken compleet.

ERKALINEA

ERKALINEA

SOFT STREAM IN DE KEUKEN

Harde materialen die zacht lijken zijn een inspiratiebron bij Dekker Zevenhuizen. Denk bij deze Soft Stream-trend aan ronde vormen en vloeiende lijnen die bijvoorbeeld natuursteen een organische uitstraling geven. In de keuken maakt Soft Stream van het kookeiland een ware sculptuur. Met de kookplaat en spoelbak volledig weggewerkt onder het blad gebruik je het meubel net zo makkelijk als tafel. Een karaktervolle combinatie bereik je met een keukenblad van Evora Ceramics in Smokey Grey en een achterwand van TopLaminaat in Nordic Wood.

Video afspelen

DEKKER ZEVENHUIZEN

Dekker Zevenhuizen speelt ook in op de Rural Chictrend, een nieuwe mix van landelijk en industrieel. Hier juist geen ronde vormen, maar grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel van Rural Chic in de keuken is stoer, stijlvol en handgemaakt. Verrassende eyecatchers stelen de show, met buitenmaterialen als onbewerkt hout, steen en metaal in een prominente rol en groendecoratie verheven tot onderdeel van het ontwerp. Zo bevindt Rural Chic zich op de grens van binnen en buiten, met veel hoog-laagcontrasten en speelse vlakverdelingen.

DEKKER ZEVENHUIZEN

HOOGWAARDIGE SPOELBAKKEN

Een spoelbak die niet alleen praktisch en duurzaam is, maar bovenal kwaliteit uitstraalt, is het soort blikvanger waar je lang plezier van hebt. Reginox produceert een breed scala aan hoogwaardige spoelbakken van rvs en geeft daarop levenslange garantie. Zowel spoelbakken als kranen zijn leverbaar in kleuren als Gun Metal, Copper en Gold, die voorgoed op het staal zijn aangebracht met behulp van de zogenoemde PVD-techniek, waarbij dampafzetting zorgt voor een duurzame coating.

Sommige details tellen zwaarder dan andere als je nadenkt over je nieuwe keuken. Nieuw bij Reginox zijn de Texel Pure Black spoelunits. Ze maken onderdeel uit van de Regi-Granite-lijn, vervaardigd uit een milieuvriendelijk composietmateriaal dat bestaat uit een speciale mix van graniet en synthetische hars. Het is krasbestendig en makkelijk te onderhouden, en dankzij een antibacterieel oppervlak ook bijzonder hygiënisch. Texel Pure Black is als vlakbouwvariant in te bouwen, en verkrijgbaar in het formaat 40×40 en 50×40.

REGINOX

KOKEND WATER UIT DE KRAAN

Met smaakvolle accessoires en goed gedoseerde accenten geef je je keuken een heel persoonlijke afwerking en eigen sfeer. Doeco is leverancier van keukenaccessoires en biedt een breed scala aan producten die de kroon op je ideale keuken kunnen zijn. De spacetower sets zijn een ruimtewonder en een uitkomst voor wie op een krap bemeten plattegrond toch een royaal uitgeruste keuken wil realiseren. Modulite laat zien dat de juiste LED-verlichting ook in je keuken een stijlvol resultaat oplevert.

Een kokendwatersysteem vervangt in steeds meer keukens de mengkraan. Met de Doeco Triton heb je altijd meteen heet water beschikbaar. Handig bij het koken, maar ook als vervanging van de waterkoker als je thee wilt zetten. Bedienen is eenvoudig, met een hendel voor koud en een hendel voor warm water, met op de laatste een knop als kinderbeveiliging tegen het tappen van kokend water. Het systeem heeft een rvs hogedrukboiler van 4,4 liter en is leverbaar met een ronde of haakse kraan in chroom, rvs-look en zwart.

DOECO

FLEXIBELE INDUCTIE EN 3-IN-1 OVEN

ATAG introduceert de Free Area inductiekookplaat met flexibele zones, waardoor je een pan op elke plek binnen het kookgebied kunt zetten. De kookplaat kan als opbouw of vlakke inbouw worden gemonteerd, heeft een totaal vermogen van ruim 11 kW en is met een breedte van 92 cm geschikt voor zes pannen. Het TFT-touchscreen verwelkomt je elke keer als je de kookplaat aanzet en geeft een duidelijk overzicht van de bedieningsopties. De plaat heeft tal van slimme functies, waaronder een kinderslot, panherkenning en herinnering van eerder gebruikte instellingen.

Video afspelen

ATAG

De 3-in-1 oven van ATAG combineert een volwaardige stoomoven met een heteluchtoven en magnetron. Je kunt tijdens een bakproces stoom toevoegen, maar ook groenten, vlees en vis volledig met stoom bereiden. De vergrote oveninhoud van 50 liter zorgt voor een betere garing van gerechten, net als het energiebesparende combineren van verschillende ovenfuncties. De functionaliteit is met 143 automatische programma’s indrukwekkend en deze ruimtebesparende 3-in-1 oven is beschikbaar in beide ATAG-designlijnen, Magna en Matrix.

ATAG

SNEL VAN HET GAS AF MET PLUG & COOK

Een marktonderzoek door Etna liet zien dat meer dan de helft van alle Nederlanders nog op gas kookt. Inductie wordt algemeen gezien als het beste alternatief, al is er nog veel verwarring over het verschil met een keramische plaat. Bij inductie wordt de pan warm, bij keramisch is dat de plaat. Inductie werkt sneller en energiezuiniger, maar je pannen moeten wel van een magnetisch materiaal zijn. Bij de keuze voor een nieuwe kookplaat kijken mensen vooral naar kwaliteit, aanschafprijs en schoonmaakgemak.

Video afspelen

ETNA

Omdat de technische aansluiting vaak een struikelblok is, komt Etna met eenvoudige en fraaie oplossingen voor de vervanging van je gaskookplaat. De Plug ’n Cook KIV254RVS is een vrijstaand designmodel van 54 cm breed, dat je perfect op een tafelmodel koelkast kunt plaatsen. Er zit een gewone stekker aan, net als bij de inbouwplaat Plug ‘n Cook KIS670ZT van 70 cm breed. Die kun je gewoon inbouwen in de standaard werkbladuitsparing van 56×49 cm, zonder complete verbouwing of aanpassingen in de meterkast.

ETNA

SLIMME AFZUIGING IN DE KOOKPLAAT

Net als bovenkastjes verdwijnt ook de afzuigkap stilletjes uit veel Nederlandse keukens. Niet omdat we kookluchtjes opeens voor lief zijn gaan nemen, maar omdat de afzuiging steeds vaker is geïntegreerd in de kookplaat. Pelgrim voegt aan de Hood in Hob-serie een nieuw model in twee varianten toe: eentje met minimal screening, waarbij alleen het hart van de zones zichtbaar is, en eentje met de unieke matzwarte screening van Pelgrim. De afzuiging schakelt automatisch mee met de stand van de inductiekookplaat.

Video afspelen

PELGRIM

De afzuigkap is niet alleen onmisbaar bij het koken, maar moet wat Pelgrim betreft ook echt iets toevoegen aan je interieur. De nieuwe diagonale kap met glazen front is een klassieker in een modern jasje. Hij biedt tien afzuigsnelheden met een capaciteit van 190 tot 694 m3/h, met de mogelijkheid van recirculatie. De matzwarte uitvoering is een echte eyecatcher. Pelgrim maakt ook afzuigunits voor in het plafond, met een inbouwhoogte van slechts 19,5 cm. De witte variant is nagenoeg onzichtbaar, de matzwarte juist een subtiel statement.

PELGRIM

AFZUIGING ZONDER AFVOER

Novy is een toonaangevend merk in keukenventilatie. De doordachte ontwerpen en fraaie afwerking geven een luxueus gevoel en tillen de functionaliteit van afzuigkappen en werkbladafzuiging naar het hoogste niveau. Alle modellen zijn standaard bijzonder stil en kunnen worden uitgerust met de Pure-technologie van Novy. Die zorgt voor recirculatie van met actieve koolstof gezuiverde lucht en vervangt dus de afvoerbuizen die warme lucht uit je huis zuigen terwijl je kookt. De Pure filters hebben een lange levensduur en hoeven maar eens in de drie tot vijf jaar te worden vervangen.

Video afspelen

NOVY

Werkbladafzuiging met Novy Panorama, Novy One of Novy Up voegt een bijzondere toets aan je keuken toe. De subtiele ontwerpen voorzien in kookplaten met een afzuigtoren die op hoogte instelbaar is, een regelbare klep voor gerichte afzuiging heeft, en na gebruik helemaal in de plaat kan verdwijnen. Je hebt de keuze uit diverse kookopstellingen en de montage is eenvoudig, zowel bij opbouw als vlakbouw. Ook met een plafondunit uit de serie Cloud of Pure Line Compact, verkrijgbaar in rvs, witte of zwarte uitvoering, maak je van je afzuigkap een aansprekend en stijlvol designelement in je moderne keuken.

NOVY

EEN GEURVRIJE OPEN KEUKEN

Liefhebbers van koken en design hebben alle reden om enthousiast te zijn over de inductionAir Plus van Siemens. Strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp resulteren in een fraaie balans tussen design en functionaliteit. Het afzuigsysteem is geheel verzonken in het zwarte glazen oppervlak van de inductiekookplaat, waarop je alle vrijheid hebt om pannen heen en weer te schuiven. Er zijn twee flexZones waarop je bijvoorbeeld een grillplaat kunt gebruiken.

Video afspelen

SIEMENS

De krachtige en stille motor zuigt kookgeuren en dampen direct af. De kookplaat is heel eenvoudig te bedienen met de Dual lightSlider, die er niet alleen mooi uitziet maar ook handig en intuïtief is in het dagelijks gebruik. Om het nog gemakkelijker te maken is het systeem voorzien van diverse sensoren. Die voorkomen dat je vlees aanbakt of je rijst overkookt, en passen de afzuiging automatisch aan op de damp en geurtjes die vrijkomen tijdens het koken.

SIEMENS

CONNECTED KOKEN MET EXCITE

Steeds meer huishoudelijke apparaten zijn connected. Vaak zijn dat leuke gadgets, maar zonder veel toegevoegde waarde. AEG wil consumentenervaringen verbeteren en focust op relevante connectiviteit om het hele kookproces te ondersteunen. De nieuwste generatie SenseCook ovens, SteamPro stoomovens en CombiQuick ovens is voorzien van de EXCite interface die ‘connected koken’ mogelijk maakt. Met de My AEG app stel je op afstand de tijd en temperatuur van de oven in en houd je de voortgang in de hand, zelfs van buiten de keuken.

Video afspelen

AEG

Met EXCite+ kun je op je smartphone een gerecht in de gaten houden dankzij CookView, een ingebouwde camera in de oven, en gemakkelijk de temperatuur of de tijd bijstellen als dat korstje op de lasagne net iets te hard gaat. AEG ontwikkelde verder de Steamify-functie om koken met stoom zo simpel mogelijk te maken. Samenwerking met Smart Kitchen partners, waaronder Innit en Google Assistant, maakt koken nog leuker en gemakkelijker. Geef je keukenapparatuur opdrachten met je stem, bijvoorbeeld als je net je handen vol hebt aan het deeg kneden.

AEG

INTEGREERBARE WIJNKAST

Wijnkasten bieden ideale omstandigheden voor het bewaren van wijn. Niet alleen een constante temperatuur, maar ook luchtvochtigheid, licht en de kwaliteit van de lucht zijn daarbij belangrijk. Als specialist op dit gebied heeft Liebherr wijnkasten die perfect zijn te integreren in je keuken. Ze zijn verkrijgbaar voor nishoogtes van 45 tot 178 cm en met verschillende afwerkingen. De EWTdf 3553 Vinidor heeft twee temperatuurzones en biedt plaats aan tachtig flessen. Deze unieke wijnkast kan worden afgewerkt met een rvs-paneel, maar ook met een kader in hetzelfde materiaal als de naastliggende kasten.

Video afspelen

LIEBHERR

De uittrekbare onderbouwkoelkasten van Liebherr lijken op het eerste gezicht klein en compact, maar maken slim gebruik van de beschikbare ruimte. Producten die helemaal achterin staan worden gemakkelijk bereikbaar dankzij uittrekbare glasplateaus. De UIKo 1560 heeft bovendien nog de praktische LiftUp-Box, die omhoogkomt als je de koelkast opent. Uniek is de SUIGN 1554, de eerste onderbouwvriezer die nooit ontdooid hoeft te worden. Deze A++ vriezer heeft lades op rollers en een SoftSystem voor zachte deursluiting. Het is bovendien de stilste op de markt, niet onbelangrijk in een open keuken.

LIEBHERR

THEMA’S

RAAB KARCHER / UCASA

GREENWORKS

ONTWIKKELINGEN IN DE BOUW

TEGELS

VLOER & WAND

SANITAIR

HOUT

DEUREN

STENEN

GEVEL & DAK

ISOLATIE

DAGLICHT

KEUKENS

ADRESGEGEVENS

Sakrete Multimortel

De alleskunner onder de mortels

Sakrete heeft de 16 in 1 mortel nog verder doorontwikkeld tot een unieke Multimortel, die nu al geschikt is voor meer dan 24 verschillende toepassingen. Zo heeft men vrijwel altijd de juiste mortel voorhanden om de klus te klaren.

Multi-inzetbaar

Multimortel heeft een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieven. De goede verwerkbaarheid, hoge hechtsterkte, hoge stabiliteit en het uitstekende watervasthoudende vermogen geven deze mortel de unieke eigenschappen voor 24 verschillende toepassingen. Zo is het mogelijk om met deze mortel vrijwel alle metselstenen te metselen (ook dunbed en doorstrijk), stucen, cementdekvloeren te leggen of tegels te zetten. Maar ook voegen, ondersabelen, chipperen en het vastzetten van dakvorsten, dorpels en muurafdekkers. Multimortel is ook uitermate geschikt voor toepassing in aardbevingsgebieden en is door de unieke eigenschappen dé probleemoplosser bij uitstek voor diverse moeilijke morteltoepassingen.

Bespaar op alle fronten

Maar dat is nog niet alles. Denk ook aan ruimtebesparingen in klusbussen en magazijnen. Arbeidsbesparing doordat gronderen of voorbevochtigen niet meer nodig is. En dat scheelt tijd en arbeid. Sakrete Multimortel wordt geleverd in regendichte PE zakken van 25 kg met een verlengde houdbaarheid tot minimaal 24 maanden. Probeer het en laat u verrassen!

Warmte snel en eenvoudig regelen

Elektrische vloer- en wandverwarming zorgt voor een aangenaam woonklimaat

Snel een aangename warmte op het juiste moment en op de gewenste vloer- en wandoppervlakken met de elektrische verwarming Schlüter-DITRA-HEAT-E. Dankzij een wifi-thermostaat met bijbehorende app kunt u het systeem nu ook via een smartphone of tablet aansturen. De uitstekende warmtegeleidings- en warmteopslagkenmerken van keramische tegels en natuursteen worden hiermee optimaal benut.

 

Dit comfort is prijsgunstiger dan gewoonlijk bij een elektrische verwarming wordt aangenomen. Dit komt doordat bij de Schlüter-DITRA-HEAT-E vloer- en wandverwarming de verwarmingskabels in de ontkoppelingsmat zijn gelegd en dus vlak onder de tegelbekleding liggen. In de praktijk betekent dit dat de warmte snel en efficiënt aan het tegeloppervlak komt. Binnen ca. 15 minuten neemt de temperatuur met max. 4°C toe. Doordat de ontkoppelingsmat DITRA-HEAT-DUO wordt gebruikt, neemt het contactgeluid naar aangrenzende ruimtes met max. 13 dB af.

Video afspelen

Met moderne thermostaten wordt de sturing van de elektrische vloer- en wandverwarming heel eenvoudig en makkelijk, via bijv. een gratis app op een smartphone of tablet. Dit betekent dat u het systeem onderweg zo kunt programmeren dat u bij thuiskomst de gewenste temperatuur heeft. U kunt ook de elektrische verwarming via een handige touchscreen of met een klassieke aan/uit-schakelaar regelen.

Meer stilte, meer comfort met Siniat dB: de geluidsisolerende gipsplaat

De Siniat dB gipsplaat is ideaal voor de constructie van scheidingswanden in woon -en werkruimten waar u geen last wil hebben van het geluid in de naast gelegen ruimte.

Er zijn van die plekken in woningen, scholen, hotels en kantoren waar de scheidingswanden het net iets harder te verduren krijgen. Plekken waar niet alleen de stootvastheid op de proef wordt gesteld, maar ook de geluidsbelasting iets hoger is dan normaal. Standaard gipsplaten komen in zo’n situatie net te kort, vandaar dat Siniat de dB gipsplaat heeft ontwikkeld. Wat hem onderscheidt is de verhoogde akoestische weerstand in combinatie met de verbeterde stootvastheid.

Het verschil in akoestische weerstand van de dB gipsplaat kan ten opzichte van een standaard gipsplaat oplopen tot maar liefst 6 tot 8 dB bij een vergelijkbare scheidingswandconstructie. Die meerdere dB’s betekenen voor de bouwer een grote mate van zekerheid dat de wand aan de minimum geluidseisen gaat voldoen. In de praktijk bepaalt namelijk niet alleen de tussengelegen wand de geluidsisolatie, maar ook bijvoorbeeld het plafond en de aansluitende wanden. Deze andere trillingswegen brengen de uiteindelijk geluidsisolatie omlaag. Bij de dB gipsplaat met verhoogde akoestische weerstand is de kans daarop zeer klein.

De Siniat dB gipsplaat is van het type DI volgens EN 520. De ‘D’ staat daarbij voor de grotere mate van Densiteit – zeg maar massa –van de plaat en dat zegt iets over de verhoogde akoestische waarde. De ‘I’ komt van het woord Impact en duidt op de verbeterde stootvastheid.

Video afspelen

Het wordt wel de ideale combinatie genoemd en het is een soort drie-eenheid: betere stootvastheid, verhoogde akoestische weerstand en nagenoeg te verwerken als een standaard gipsplaat. En dat is best bijzonder te noemen: bij toepassing van de dB plaat zijn geen speciale duurdere akoestische profielen, bredere wandopbouwen of bijkomende plaatlagen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Uit meetresultaten is gebleken, dat met een Siniat dB gipsplaat die is bevestigd op standaard metalen wandprofielen probleemloos de gewenste geluidsisolerende waarden worden behaald. Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw sales manager of kan je terecht op onze website.

Villeroy & Boch tegels noviteiten 2021:

Individuele ontwerpen in modern wonen en leven –

 

Nieuwe wand- en vloerconcepten en de nieuwe systeemserie PRO ARCHITECTURA 3.0

 

Hout, beton, steen en inspirerende kleuren en diverse formaten – de collectie 2021 van Villeroy & Boch Tegels brengt het moderne leven tot leven: de nieuwe serie vertolkt populaire materiaalimpressies met hoogwaardige oppervlakken en harmonieuze kleuren in keramiek. Bovendien opent het nieuwe PRO ARCHITECTURA 3.0 kleur- en formaatsysteem een ​​fascinerende wereld van ontwerp- en toepassingsmogelijkheden voor planners en architecten.

Populaire materialen verschijningen in keramiek

Het wand- en vloerconcept OAK SIDE brengt een edele eikenhouten look over op matte, gestructureerde VilboStone tegels en licht reliëf wandtegels van aardewerk, die goed passen bij een huiselijke sfeer met een natuurlijke flair. De veelzijdigheid van beton, dat er puristisch of rustiek uitziet afhankelijk van de kleur- en materiaalcombinatie, inspireerde het heldere design van het PURE BASE wand- en vloerconcept. De hoogtepunten van de serie zijn decoratieve tegels die historische tegelpatronen combineren om patchworks met een gebruikte look te creëren. Het RESTONICA wandconcept combineert basistegels in natuursteenlook met een handgemaakte reliëfdecoratie in expressieve wanddesigns. Met drie koele grijstinten biedt het ongeglazuurde VilboStone porseleinen steengoed HUDSON nog meer mogelijkheden voor rustige oppervlaktedesigns met een zandsteen-look.

Esthetiek en functie

De nieuwe tegelseries van Villeroy & Boch overtuigen zowel qua esthetiek als qua functionaliteit. De ontwerpconcepten reproduceren niet alleen de looks van hout, beton of steen op een natuurlijke manier, maar herinterpreteren ze ook onafhankelijk met behulp van de nieuwste technologie. Bovendien overtreffen ze hun rolmodellen in termen van functionaliteit, omdat ze alle voordelen van hoogwaardig keramiek bieden – van het onderhoudsgemak van de gemakkelijk te reinigen oppervlakken met CeramicPlus en VilbostonePlus tot slipvastheid en duurzaamheid tot duurzaamheid.

Video afspelen

Professioneel PRO ARCHITECTURA 3.0-concept met drievoudige meerwaarde

Een speciale focus voor het jaar 2021 is het kleur- en formaatconcept PRO ARCHITECTURA 3.0, dat planners en architecten een drievoudige meerwaarde biedt:


De succesvolle series PRO ARCHITECTURA, COLORVISION en GRANIFLOOR werden gecombineerd in PRO ARCHITECTURA 3.0 tot een helder, modulair 3-in-1-systeem waarin kleuren, formaten, oppervlakken en materialen harmonieus op elkaar zijn afgestemd.

Dit alles-in-een-principe maakt een snelle oriëntatie mogelijk en inspireert ook tot fascinerende combinaties en individuele planning.


In samenwerking met de architect en kleurontwerper Prof. Dr. Axel Buether ontwikkelde kleurconcept biedt talloze mogelijkheden om sferen te creëren en / of functies en structuren in de ruimte te verduidelijken.

PRO ARCHITECTURA 3.0 staat voor individuele en toonaangevende oplossingen voor projecten van alle soorten en maten. Zwembad of spa, school of kleuterschool, hotel of grote keuken, appartementsgebouw of eengezinswoning – PRO ARCHITECTURA 3.0 voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van slipvastheid en slipvastheid, reinigingsgemak en hygiëne. Tegelijkertijd geven de inspirerende kleurenmatrix, de modulariteit van het formaatsysteem en opdrachtgerelateerde maatwerkproducten de planner alle vrijheid om de ruimtelijke architectuur functioneel en esthetisch vorm te geven.

weberfloor design; een cementgebonden gietvloer met karakter

Industriële materialen zijn uitgegroeid tot onmiskenbare designmaterialen. Er wordt steeds vaker gekozen voor het combineren van verschillende materialen en stijlen. Dit is zichtbaar in winkels, showrooms en andere commerciële ruimten, maar ook in woonkamers of bijvoorbeeld keukens.

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in een ruimte. Met weberfloor design komt Saint-Gobain Weber Beamix tegemoet aan de laatste trends op vloergebied. Met dit product kan een unieke decoratieve en naadloze vloer met karakter gecreëerd worden. Rustiek en eigentijds, robuust, zacht, comfortabel en mooi. Van een stoere betonkleur tot warme zandkleurige tinten; weberfloor design is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en daardoor toepasbaar in uiteenlopende interieurstijlen.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in een ruimte. Met weberfloor design komt Saint-Gobain Weber Beamix tegemoet aan de laatste trends op vloergebied. Met dit product kan een unieke decoratieve en naadloze vloer met karakter gecreëerd worden. Rustiek en eigentijds, robuust, zacht, comfortabel en mooi. Van een stoere betonkleur tot warme zandkleurige tinten; weberfloor design is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en daardoor toepasbaar in uiteenlopende interieurstijlen.

VOOR ALLE VLOEREN

Met weberfloor design kan de vloer heel vlak gemaakt worden. Het product vloeit namelijk perfect  uit. Het materiaal is geschikt voor op betonnen ondergronden, gietdekvloeren en zandcementvloeren met of zonder vloerverwarming. Ervan uitgaande dat deze voldoende vlak zijn. 

Het materiaal kan zelfs op een bestaande tegelvloer gegoten worden. Zo heb je in een handomdraai een vlakke, stoere, sterke gietvloer.

VOORSPRONG DOOR OORSPRONG

De vloeren voor de Nederlandse markt worden in Eindhoven geproduceerd. In het laboratorium is alle testapparatuur voorhanden om elk product uitgebreid te controleren op zaken als sterkte, kleur, hecht-treksterkte, slijtvastheid en alle overige kwaliteitseisen welke essentieel zijn voor de CE-normering. Daarmee voldoet weberfoor design gegarandeerd aan alle kleur- en kwaliteitseisen.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.weberbeamix.nl of contact opnemen met onze Accountmanager Vloeren; Mohammed Chehtite, via Mohammed.Chehtite@weberbeamix.nl of 06 – 13 89 39 83.

DUURZAAM EN SNEL RENOVEREN 

Een vernieuwend product op tegelgebied is het Keratop Tec-Board paneel van Asselux, een Nederlands bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in semi-prefab afbouwsystemen voor badkamers, keukens en toiletgroepen.

Deze lichtgewicht prefab panelen, gemaakt van hardschuim met een groot formaat hoogwaardige keramische tegel als afwerking, zijn circulair toepasbaar en ideaal voor een duurzame renovatie. Met de panelen zijn eenvoudig grote veranderingen te realiseren, omdat Keratop Tec-Board direct over bestaand tegel- en regelwerk kan worden geplaatst en sloopwerk meestal niet nodig is. 

De panelen zijn spanning- en scheuroverbruggend en het modulaire systeem zorgt voor een versneld werkproces. Dat betekent minder overlast, want de badkamer kun je niet lang missen. Keratop Tec-Board maakt renovatieprojecten minder arbeidsintensief en werkt kostenverlagend in vergelijking met standaard tegelwerk. Het vrijwel voegloze eindresultaat is onderhoudsarm en straalt eenvoud en luxe uit.

Video afspelen

De collectie bestaat uit een basispakket met standaard formaten, diktes en kleuren. Naast vloer- en wandpanelen zijn er ook bijpassende prefab elementen, waaronder toiletpanelen en douchevloeren. 

Royal Collection Marbles

Reeds sinds de klassieke oudheid staat marmer symbool voor status, puurheid en onsterfelijkheid, met als ultiem bewijs de onuitputtelijke bron van kunstschatten die de oude Grieken en Romeinen ons nalieten. In het begin van de 16de eeuw reisde Michelangelo naar verluid speciaal vanuit Florence en Rome naar de beroemde groeves bij Carrara, om daar de mooiste blokken van zijn geliefde gesteente uit te zoeken. Na diverse minimalistische stromingen in de afgelopen decennia, is marmer weer helemaal terug in ons hedendaagse interieur: we mogen weer rijkdom uitstralen. Onze nieuwe serie Sphinx Royal Collection MARBLES sluit naadloos aan bij deze behoefte en staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, luxe én onderhoudsgemak.

Sphinx Royal Collection MARBLES heeft een soft matte uitvoering. Het design is aangepast aan de Nederlandse markt, dat wil zeggen niet te zware decors en nuances, maar meer eigentijds en tijdloos Dutch Design.

Deze serie is leverbaar in 3 kleuren, White-Grey-Black en is beschikbaar in de volgende formaten: 80×80, 20×80, 60×60, 30×60, 60×120, 30×120, 20×20, 22×25 (Hexagon), 8×80 en 8×60 (Plinten).

Aan de serie Sphinx Royal Decorations Collection zijn 2 Marbles decor tegels toegevoegd, Marbles Art en Marbles Stripes.

DE STIJLVOLLE KLEUREN VAN BETONDESIGN

BETONDESIGN WAS HET EERSTE SURFACE FINISHING-PRODUCT WAARMEE FORBO EUROCOL EEN NIEUW MARKTSEGMENT BETRAD. INTUSSEN IS HET LEVERBAAR IN TIEN FRAAIE KLEUREN EN ALS SPECIAL VOOR GROTERE PROJECTEN.

Vanaf het moment dat Forbo Eurocol BetonDesign in 2015 introduceerde, werd het bedrijf uit Wormerveer een belangrijke speler op het gebied van pasteuze vloer- en wandafwerkingen en gietvloeren. ‘Surface Finishing-producten’, in Eurocol-termen. Hierna zouden nog diverse nieuwe producten volgen, zoals FloorColouring. Een egalisatielaag als vloerafwerking, die met pigment op kleur wordt gebracht. En deze ontwikkeling van nieuwe producten gaat alsmaar door. De uitbreiding van het BetonDesign-assortiment met nieuwe kleuren is daar een prima voorbeeld van.

INDUSTRIEEL, WARM EN STIJLVOL

BetonDesign bleek al direct na de introductie een groot succes. In de markt was duidelijk behoefte aan een vloer- en wandafwerking in betonlook, die anders was dan anders. Er bestond destijds al het een en ander op dit gebied, maar klanten en architecten waren niet altijd onverdeeld enthousiast over de uitstraling van die producten. ‘Te kil, te grijs, te vlak en te saai’ waren veelgehoorde reacties. BetonDesign van Forbo Eurocol is duidelijk anders. De verwerker kan er eenvoudig natuurgetrouwe ‘betonslagen’ en kleurschakeringen in aanbrengen. Zo wordt elke BetonDesign-vloer of wand- uniek, net als de uitstraling. Die is industrieel, warm en stijlvol tegelijk.

TRENDS EN KLEUREN

Forbo Eurocol houdt de markt scherp in de gaten om proactief op nieuwe trends in te spelen. Wordt de trend in tegeltechniek bijvoorbeeld grootformaattegels, dan ontwikkelt men een krachtige, soepel verwerkbare tegellijm die dit aankan. Ander voorbeeld: als architecten en interieurstylisten steeds vaker kiezen voor natuurtinten in tegelwerk, dan breidt Forbo Eurocol het voegenassortiment uit met voegmiddelen die daar perfect bij aansluiten. Die ontwikkeling is vergelijkbaar met het uitbrengen van de nieuwe BetonDesign-kleuren. De klant heeft tegenwoordig de keuze uit tien standaardkleuren.

Naast diverse tinten grijs, werden fraaie natuurtinten als ‘Stone Grey, Slate en Olive aan het assortiment toegevoegd. Voor grotere projecten, vanaf 450 m², kan de klant bovendien kiezen voor een special, zoals de kleur Rust. Die wordt dan op aanvraag in de benodigde hoeveelheid geproduceerd.”

VERWERKINGSKLAAR

BetonDesign werd ontwikkeld voor de professionele verwerker. Het mooie van dit product is, dat het verwerkingsklaar uit de emmer komt, in de kleur die de klant wil hebben. Je hoeft het alleen maar even mechanisch te mengen en dan kun je het zo vanuit de emmer op de wand of vloer aanbrengen. Je kunt BetonDesign verwerken als een egaal oppervlak, maar de meeste mensen kiezen voor willekeurige slagen die de verwerker met een vlakspaan in de toplaag maakt. Hierdoor ontstaat reliëf in de afwerking, met fraaie kleurschakeringen en diepte. Het is de hand van de vakman die het eindresultaat bepaalt. Elke BetonDesign-vloer of – wand krijgt hierdoor een eigen uitstraling. Het zijn ware kunstwerken en uniek in hun soort. Het oppervlak wordt met de tijd ook gevormd door de gebruiker. De vloer of wand leeft als het ware met je levensstijl mee en hierdoor ontstaan op termijn dus ook gebruikssporen. Zo krijgt een BetonDesign-vloer door de jaren steeds meer karakter. Elke kras of beschadiging vertelt zijn eigen verhaal, net als op een authentieke betonvloer.   

Eenvoudig warm: De nieuwe elektrische vloerverwarming van Gutjahr is snel en energiebesparend

Verwarming, ontkoppeling en afdichting in één: IndorTec THERM-E is een doordacht elektrisch vloerverwarmingssysteem Van Gutjahr – dat bovendien snel en eenvoudig kan worden aangebracht. Het is gebaseerd op een dragermat, die zich oriënteert naar de beproefde ontkoppelingssystemen. Dit maakt het systeem niet alleen zeer dun, maar ook bijzonder energie-efficiënt. IndorTec THERM-E is geschikt voor bijna alle vloerbedekkingen binnen.

Elektrische vloerverwarmingssystemen onderscheiden zich door hun extreem dunne laag. Daardoor moeten er geen dikke estriklagen worden opgewarmd – de vloerbedekkingen bereiken snel de gewenste temperatuur. De vloerverwarming van Gutjahr bewijst, dat het nog sneller en energiebesparender gaat. IndorTec THERM-E is zo geconstrueerd, dat de verwarmingskabels volledig met lijm ommanteld worden. Daardoor wordt niet eerst de onderconstructie verwarmd, maar de vloerbedekking. Bovendien zorgt de speciale geometrie van de mat ervoor, dat 30 procent minder holle ruimtes opgewarmd worden dan bij vergelijkbare systemen. Dit betekent dat dezelfde verwarmingscapaciteit met IndorTec THERM-E 10 procent minder energie nodig heeft.

Verwarming, afdichting en ontkoppeling in één

Als 3-in-1-systeem is de IndorTec THERM-E niet alleen verwarming, maar ook afdichting en ontkoppeling – een doorslaggevend voordeel, omdat elektrische vloerverwarmingen juist bij de sanering van badkamers vaak worden toegepast. Juist de ontkoppeling is een belangrijk onderwerp bij saneringen, omdat de verwerkers hier vaak te maken hebben met kritische ondergronden, zoals gescheurde dekvloeren of houten ondergronden. IndorTec THERM-E ontkoppelt de bedekkingen van de ondergrond en compenseert zo spanningen – net zo effectief als een „klassieke“ ontkoppelingsmat.

 

Bovendien kan het systeem direct als combinatieafdichting in badkamers worden toegepast – een algemeen keuringsrapport van het bouw- en woningtoezicht hiervoor is beschikbaar. 

Video afspelen

Dan hoeven verwerkers alleen nog bij de matvoegen, bij de voegen met aangrenzende bouwelementen en bij het eindstuk van de verwarmingskabel een afdichtingslijm en passende systeemafdichtbanden aan te brengen.

Snel en eenvoudig aan te brengen

Het aanbrengen van de IndorTec THERM-E is zeer eenvoudig. Dankzij de optimale vlakheid kan hij eenvoudig op de ondergrond worden gelijmd. Passende verwarmingskabels, die bij elke lengte dezelfde doorsnede hebben, klikken precies in elkaar. De radiale kabelgeleiding van de mat voorkomt daarbij, dat de kabels knikken of er hitteopstopping ontstaat. Door de open structuur kan hij ook snel met tegellijm worden ingesmeerd. In principe is een bewerking voldoende, wat zorgt voor een enorme besparing aan tijd en kracht voor de verwerkers“. Naast keramiek en natuursteen kan ook parket, laminaat, tapijt en PVC gebruikt worden als vloerbedekking.

 

Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met:

Dhr. Eric Pattenier
E-mail: eric.pattenier@ardex.eu

Video afspelen

Puro Antibacterieel

Puro Marazzi Antibacterial is de nieuwe antibacteriële technologie voor keramische tegels. Ontwikkelt om tot 99,9% van de bacteriën, schimmels en andere schadelijke micro-organismen te elimineren, het snel en effectief bestrijden van hun verspreiding en het voorkomen van de vorming van vlekken en onaangename geuren.

De antibacteriële werking, getest volgens de strengste internationale normen, is gegarandeerd door een geavanceerde en exclusieve zilverionenbehandeling die tijdens het productieproces zorgt voor actieve en permanente bescherming van oppervlakten in alle lichtomstandigheden, ook bij afwezigheid van UV-stralen.

Kies je eigen stijl met Motto by Mosa

De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij jouw interieurstijl. Laat je inspireren door de ontwerpers van Mosa door Douglas & Jones.

Vloertegels geïnspireerd op beton, zand en hout 135 jaar vakmanschap en eigentijds Dutch Design komen samen in de vloertegels van Motto by Mosa. Het resultaat is tijdloze tegels die een leven lang meegaan. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van je keuken en je woonkamer tot de hal. Onze ontwerpers ontwikkelden drie typen tegels voor je vloer: Form, Grain en Leaf. Daarbij lieten zij zich inspireren door de eigenschappen van beton, zand en hout.

 

Perfecte tegelcombinaties voor je badkamer Een nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Vaak slaat al snel de keuzestress toe. Want de opties zijn nogal overweldigend. Om het proces makkelijker te maken stelden de ontwerpers van Mosa perfecte tegelcombinaties voor vloer en wand samen, in zes verschillende sferen. Zo weet je zeker dat de wandtegels mooi kleuren bij de vloertegels, en kom je niet voor verrassingen te staan. Je kunt kiezen uit de sferen Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Wel de vrijheid, niet de stress!

Online designtools 

Vind je het moeilijk om je voor te stellen welke impact een tegel heeft op de ruimte? Of twijfel je nog tussen verschillende tegels of patronen? Maak dan gebruik van onze configurator. Deze online designtool helpt je om het eindresultaat te visualiseren, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Designtool voor de vloer

De stroken van Leaf hebben een ander effect dan de vierkante vloertegels van Form en Grain. En een lichte tegel geeft je woonkamer een totaal andere uitstraling dan een donkere. Met de vloertegelconfigurator zie je in één oogopslag hoe kleur en formaat de ruimte beïnvloeden. 

Designtool voor de badkamer 

Grote tegels of juist kleine? Mat of glanzend? Wel of geen accentwand? Ontdek alle mogelijkheden met onze badkamerconfigurator. Als je tevreden bent over de badkamer kun je jouw ontwerp bewaren. Dat is bijvoorbeeld handig bij een showroombezoek. De adviseur kan dan meteen zien welke tegels je hebt gekozen.

Profido serie van RAKO

Het traditionele terrazzo-materiaal maakt een comeback met een geweldige uitstraling en kwaliteit. De Porfido-serie biedt maar liefst zes kleuropties. Generatie op generatie hebben op terrazzo-oppervlakken gelopen, en deze oppervlakken zijn eigenlijk nooit oud of saai geworden. Het tijdloze ontwerp en de uitstekende technische parameters bepalen vooraf de wandtegels van de Porfido-serie die te gebruik zijn in woonhuizen en grote faciliteiten, bedrijfsgebouwen. Verglaasd geglazuurde keramische vloertegels met gekleurde romp in de formaten 120 x 60, 60 x 60 en 20 x 20 cm en gerectificeerde randen kunnen onderling gecombineerd worden. De verscheidenheid en diversiteit aan producten zijn ideaal voor ontwerpers en architecten: ze waarderen ze dan ook bij het uitvoeren van eigentijdse en trendy projecten, het gebruik ervan is bijna onbeperkt.

 

Het voordeel van de wandtegels uit de Porfido-serie is ongetwijfeld hun visuele uitstraling, gebaseerd op het contrast van glanzende en matte korrels, waarbij de details zo kenmerkend zijn voor traditioneel terrazzo. 

Profido serie van RAKO

Wat de oppervlakteweerstand betreft, wordt de antislipwaarde van R10 / B gecombineerd met matte, prettig aanvoelende oppervlakken die gemakkelijk kunnen worden gereinigd (oppervlakken gemarkeerd met het ABS-pictogram). Deze serie wordt uitgebreid met andere elementen: op maat gesneden mozaïek van 5 x 5 cm en functionele accessoires, zoals traptegels en plinten.

Video afspelen

Keukentrend: Scandinavisch

Ontstaan in de jaren ’30 en nog steeds actueel: Scandinavisch design. Deze minimalistische woonstijl waar ruimte en licht centraal staan laat het hart van menig interieurliefhebber sneller kloppen. Ook in de keuken past deze woontrend prima. Omdat het Hoge Noorden periodes kent met weinig zonlicht, zien we in deze woonstijl voornamelijk lichte kleuren terug.

 

Denk bij een Scandinavische keuken vooral aan wit als basis. Om de keuken contrast te geven zijn pastelkleuren zoals zachtroze, lichtblauw of surfgroen leuke details, maar een zwart accent kan ook. Met strakke keukenfronten behoudt u het kenmerkende minimalisme. Combineer het geheel met accessoires van natuurlijke materialen als hout, leer en textiel om uw persoonlijke Scandinavische keuken af te maken.

 

Een moderne keuken volgens de Scandinavische trend: de Northern Nature. Met een strak, wit design is een rustige basis gecreëerd. Typische details, zoals het lichthouten tafelblad en de muur in pastelgroen, geven de keuken een mooie Scandinavische look. Moderne inbouwgadgets, zoals een draadloze telefoonoplader, maken de keuken helemaal compleet.  

Video afspelen

Vier stappen naar uw persoonlijke keuken

U wilt graag een mooie nieuwe keuken, maar wat u mooi vindt is persoonlijk en voor iedereen weer anders. Het is een optelsom van verschillende elementen, zoals uw basis woonstijl, uw favoriete trends, personal touch en uw budget. Denk eens na hoe deze elementen er voor u uitzien. De mix is voor iedereen anders. Het assortiment van Keller is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen uw budget een persoonlijke droomkeuken te realiseren, zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.

Video afspelen

Rural Chic: op de grens van binnen en buiten

Rural Chic is een nieuwe mix van landelijke en industrieel. In deze trend zie je grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De look-and-feel is stoer, chic en handgemaakt. Buitenmaterialen zoals onbewerkt hout, steen, marmer en staal krijgen een premiumstatus, en groendecoratie wordt verheven tot onderdeel van het ontwerp.

Rural Chic in de keuken

De Rural Chic keuken loopt naadloos over in de living. Met extra lage naast hoge zitplekken en een groen’strook’ wordt een buitenterras gecreëerd in de keuken. Opvallende elementen zijn bijvoorbeeld het lichtgroene marmeren kookeiland in de kleur Calacatta Green, met een spoelunit afgewerkt met TopLaminaat in de kleur Roots een Selsiuz kokendwaterkraan en spoelbak in de kleur Copper. 

Uitgesproken marmer in combinatie met stoer hout

Marmertinten blijven populair. Verde Alpi en Calacatta Green zijn twee nieuwe uitgesproken groene en wit-groene marmers in de Evora Ceramics collectie. Ze zijn een directe vertaling van het originele marmer met dezelfde naam. De afwerking in hoogglans maken de bladen superluxe. En ze passen perfect in de trend Rural Chic. Hier is Calacatta green gecombineerd met TopLaminaat Roots. Deze stoere kleur met zichtbare nerven en noesten heeft een natuurgetrouwe structuur en tekening.

 

Eén apparaat die kan opwarmen, bakken én stomen

De thuiskok haalt met deze ATAG 3-in-1 oven een unieke alleskunner in huis. Eén apparaat die kan opwarmen, bakken én stomen. De combinatie van verschillende ovenfuncties, bijvoorbeeld hetelucht en stoom, zorgt er eigenlijk voor dat het geen 3-in-1 maar 5-in-1 oven is. Bijzonder aan deze ATAG oven is dat deze beschikt over een volwaardige stoomfunctie. Dit zorgt ervoor dat ook groenten, vlees en vis gestoomd kunnen worden zonder risico van smaakoverdracht.

 

Van buiten een compacte oven maar van binnen de grootste in zijn soort. De ATAG 3-in-1 oven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor het gerecht in de oven. Bovendien kan de hetelucht beter rondom het gerecht circuleren wat het garen bevordert.

Video afspelen

Ook maakt deze oven het mogelijk om een gerecht in fase te bereiden. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees, verwarm daarna met hetelucht en gaar tot slot na met stoom. Handmatig in te stellen of via automatische programma’s. Malser en krokanter kunt u het niet krijgen.

AEG SenseCook® – Koken als een chef

De nieuwe dynamische range SenseCook® inductiekookplaten biedt de perfecte ondersteuning in de keuken. Of het nu gaat om sous vide bereidingen, bakken en braden, of kokend water onder controle houden, de SenseCook® kookplaten beheersen en automatiseren elke stap. De range bestaat uit de SensePro® en de SenseFry® kookplaten en de SenseBoil® inductiekookplaat. Ideaal voor wie niet zo thuis is in de keuken, maar wel graag perfecte gerechten op tafel wil zetten. De inductiekookplaten zijn ook een absolute toevoeging in de keukens van (hobby)koks die hun meesterwerken hiermee nog meer kunnen perfectioneren.

SensePro® kookplaat

AEG’s meest geavanceerde inductiekookplaat wordt geleverd met ‘s werelds eerste draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter. Dit zorgt voor fantastische resultaten ongeacht de kooktechniek of het gerecht. Van het koken van aardappelen tot het bakken van een steak- rauw, medium of doorbakken of zelfs sous-vide bereid op de plaat. Door middel van het intuïtieve TFT scherm begeleidt de kookplaat het hele proces. Selecteer eenvoudig welk gerecht er bereid moet worden en de kookplaat zal een signaal geven wanneer de kerntemperatuur is bereikt.

SenseFry® kookplaat

Met de SenseFry® kookplaat behoren inschattingen met betrekking tot de juiste temperatuur van de pan tot het verleden. De baksensor weet precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is en zal een seintje geven wanneer er iets in de pan kan. De baksensor zorgt er ook voor dat de temperatuur constant blijft. Waarbij deze rekening houdt met de warmte afgifte van de pan en het soort gerecht dat u aan het bereiden bent. 

Video afspelen

Selecteer in het intuïtieve aanraakscherm simpelweg het ingrediënt wat u wilt bereiden en het gewenste eindresultaat (rosé, medium, doorbakken) en de kookplaat doet de rest.

SenseBoil® inductiekookplaat

De SenseBoil® inductiekookplaat detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt heeft bereikt. De boil-functie past dan automatisch de temperatuurinstelling aan. Ongeacht de grootte van de pan, met of zonder deksel. Het is dus voortaan niet meer nodig om bij de pan te blijven, overkoken behoort tot het verleden. De SenseBoil® inductiekookplaat is in zowel 60 als 80 cm verkrijgbaar.

Nog meer kleuraccenten in de keuken

Al sinds 1976 staat Reginox uit Rijssen voor kwaliteit in rvs spoelbakken en werkbladen voor de keuken. In eigen huis ontwerpen, ontwikkelen en produceren zij spoelunits en werkbladen in een groot aantal stijlen en uitvoeringen. Daarnaast levert Reginox bijpassende kranen en accessoires. Met een innovatief aanbod richten zij zich op de nationale én internationale keuken- en projectmarkt. Op grond van hun ervaring weten ze wat consumenten willen en wat de relaties verwachten. Zo onderscheiden de rvs producten zich door een goede balans tussen vorm en functie, en maakt Reginox in het productieproces gebruik van hoogwaardige materialen en moderne dieptrektechnieken.

 

Reginox heeft de granieten lijn uitgebreid met de Texel vlakbouw spoelbak. Als onderdeel van de Regi-Granite serie zijn de Texel spoelbakken gemaakt van een speciale mix van graniet en synthetische hars. Deze vlakbouw spoelbakken zijn verkrijgbaar in het formaat 40×40 en 50×40 in de kleuren Pure Black en Black Silvery.

 

Om de spoelbak nog meer aan te laten sluiten bij het kleurgebruik in de keuken, is het vanaf nu mogelijk om de afvoerset van de Reginox Regi-Granite serie Amsterdam en Texel te wijzigen. Het originele rvs overloopplaatje en de zeef, zijn te vervangen door een overloopplaatje en zeef in de kleuren Pure Black, Gun Metal, Copper en Gold. Het wijzigen van de accenten in de spoelbak maakt het dat deze nog unieker en persoonlijk wordt. Het overloopplaatje is zelf eenvoudig te vervangen en kan zo nog meer matchen bij bijvoorbeeld een gekleurde kraan of zeepdispenser.

Altijd een kraan die bij je past

Iedere keuken is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in verschillende finishes. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina. De Quooker kranen zijn niet alleen mooi maar ook nog eens bijzonder energiezuinig. Het stand-by energieverbruik is maar 5 cent per dag. En wil je naast 100˚C kokend, warm en koud ook gekoeld en bruisend water uit de kraan tappen? Sluit dan de Quooker CUBE aan op je Quooker systeem. Zo biedt Quooker altijd een kraan die bij je past.

Video afspelen

Voor een unieke ervaring, iedere dag. Siemens studioLine.

Combineer Siemens keukenapparatuur tot een visuele eenheid.

Onze inbouwapparatuur geeft u alle vrijheid om de apparaten in uw droomkeuken naar wens te combineren, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten op bijvoorbeeld vormgeving. Ons strakke design maakt elke keuken tot één geheel. Zo combineert u alle iQ700 apparaten naadloos met elkaar. En doordat de hoogte van het bedieningspaneel van alle apparaten gelijk is, combineert u alle apparaten perfect horizontaal en verticaal. Combi-stoomoven boven, magnetron eronder, koffieautomaat of compacte bakoven ernaast. Welke apparaten u ook combineert, een Siemens keuken vormt altijd een perfect geheel. En om het geheel helemaal af te maken, kan de onderkant van de oven en de rand van de kast afgedekt worden met een afdekstrip.

Fascinerend vanaf de eerste indruk.  

Alleen het beste is goed genoeg bij de studioLine ovens. De ovens kenmerken zich door vernieuwende toegepaste technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren.

Video afspelen

De studioLine ovens zijn voorzien van hoogwaardige materialen. Zo zijn de ovens afgewerkt met blackSteel; een extra donkere versie van geborsteld RVS. Daarnaast zijn de ovens voorzien van een roestvrijstalen draaiknop en extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een prachtig geheel.